Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Vores gæster siger

Hvad siger andre der har været i Zell am See?

Helt fantastisk. Lækker lækker mad og fantastisk servering - total service. Rigtig gode værelser med ret stor garderobe, så der er plads til at hænge skitøjet op osv. Virkelig godt.
Hvis vi skal sætte en finger på noget, så har det ikke noget direkte med hotellet at gøre - men hold nu op, hvor fylder folks børn meget.
Vi har selv to børn på 11 og 15 år med - men de ku aldrig (heller ikke da de var mindre) finde på eller få lov til at løbe råbende og skrigende rundt på hotelgangene eller i poolen. Eller fylde alt i restauranten.

Total fedt at kunne komme på både gletcheren i Kitzsteinhorn og i området i Zell am see. Vi havde 6 ski dage og havde 3 dage hvert sted.
Vi valgte dog de sidste dage at køre selv - synes det var lidt bøvlet og for meget ventetid med bussen til Zell am see. Der skal man med 2 busser.

Første dag i Zell am see tog vi ind til Araitbanen/liften - det var en kæmpefejl. Der var så mange mennesker at det tog 1 1/2 time at komme op hvor vi kunne stå på ski.
De næste dage tog vi længere ind til Cityexpressen, hvor der ikke var ventetid.
Men sådan lærer man jo forskellige ting i løbet af ugen og kan ta højde for det næste gang men kommer
Karsten Riisberg, uge 7 2018, Zell am See, Hotel Antonius

Gode faciliteter, rent og ordenligt, flere muligheder til at motivere os. Godt område for børn og lettere øvede. 
Drikkevare på hotellet var ringe, sodavand unden meget brus, ingen børnemenu så de måtte i flere tilfælde spise tilbehør og eller ris/pasta
Der må/kunne være en slags børnemenu
Brian Vilhelmsen, uge 2 2018, Zell am See, Hotel Rudolfshof
Der manglede små detaljer, da vi kom til stedet, men jeg havde heldigvis husket alle mine papirer hjemmefra, hvor der var et nummer at ringe på. Det var et nummer i Danmark, og der blev nævnt, at der var lukket og at vi kunne ringe igen i morgen. Dog blev der nævnt, at hvis det er en hastesag, så var der et andet nummer at ringe på. Det gjorde vi og inden for en time, var alt klaret. Alt fungerede upåklageligt, dog manglede vi et boblebad i deres ellers meget fine/gode wellnes.
Aftensmaden kunne godt varieres lidt mere og være lidt mere børnevenligt, når nu der var buffet hver aften
Else N. Gregersen, uge 52 2017, Zell am See, Hotel Rudolfshof
86 325 325
Skiferie - Clickski