Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Zell am See-Kaprun skiferie

Se hoteller og priser

Pistefakta
58 km
49 km
31 km
3029 m (Top) 756 m (By)

Skiferie i Zell am See-Kaprun er for alle

Skiområdet Zell am See-Kaprun byder på det hele! Her er masser af pistekm til alle typer udfordringer, både de første sving og den super øvede. Snesikkeheden er i top med gletsjeren Kitzsteinhorn, der sørger for sne hele året rundt i 3029 m. højde.

Zell am Zee og Kaprun har slået sig sammen om at skabe det, der kaldes Europa Sport Region. Skiområdet er fantastisk for dem, der prioriterer et afvekslende og udfordrende skiområde kombineret med gletsjerens snesikkerhed. Er man nybegynder skal man dog slet ikke gå udenom Zell am See, her er mange gode øveområder og selv på gletsjeren er der gode blå pister. Oplev forskellen i skiløbet på de skovbeklædte bjerge og det frie udsyn med sne så langt øjet rækker på Kitzsteinhorn.

Zell am See-Kaprun er et af danskernes foretrukne skiområder og det forstår vi godt.

Destinationsfakta
Byens højde:
756 m
Højeste skiløb:
3029 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
138 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
57
Storekabinelifter:
4
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
17
T-lifter:
27
Liftkap. pr. time:
79844

Skiområdet

Zell am See-Kaprun består af 3 separate skiområder og det inkluderede liftkort er gældende i alle 3 områder.

Maiskogel Familie bjerg:

Det mindste af de 3 skiområder med ca. 20 km pister, her er oplevelser for hele familien hvor alle kan være med. Maiskogel ligger ved Kaprun og ikke langt fra Hotel Rudolfshof. På Maiskogelbjerget finder man ved foden begynderområdet Lechnerberg, hvor det bestemt kan anbefales at slå de allerførste sving.

I området finder man også den store rutschebane/kælkebakke Alpine Coaster Maisiflitzer, den er åben hele året og bestemt et besøg værd. Maisi Phantasiepark er en park med bølger, spring og kurver så man kan stifte det første bekendtskab med en fun-park.

Der er et stort udvalg af skiskoler og skiudlejninger, samt hytter hvor man kan få en kop varm kakao og andet lækkert. Det højeste skiløb er i 1730 m.

Schmittenhöhe:

Skiområdet ligger ved Zell am See by og består af i alt 77 km pister (30 km blå, 28 km røde og 19 km sorte). Her er godt skiløb og en stor snowpark, hvor de kan prale af at have den længste funslope i verden på 1300 m. Der er mulighed for at kælke og på udvalgte dage er der aftenåbent med lys-piste. Dragen Schmidolin er områdets maskot og i Schmidolins dragepark er der oplevelser for både store og små.

Kitzsteinhorn:

Kitzsteinhorn er områdets gletsjer med skiløb i 3029 m. Her er sne hele året rundt og masser af udfordring til både store og små. Ice Camp er en oplevelse i sig selv og består af 3 store igloer med en diameter på hver 12 m. Her kan man nyde den fantastiske udsigt, høre musik og bestille lidt snakcks.

Black Mamba (sort nr 14) er en piste med hældning på op til 63 % en udfordring som nok ikke er for alle og enhver. Pisten er 1000 m lang, med højdemeter på 290 m.

Eagle Line er forholdsvis ny og er en slags Fun-slope, der giver dig muligheden for at hoppe og lege på alverdens forhindringer.

 

For langrendsløberne er Zell am See ikke et dårligt valg, de 40 km løjper giver gode oplevelser på ski.

Byen

Zell am See er en større by med knap 10.000 indbyggere, den ligger 757 m. over havet. Her mangler intet i hygge, cafeer, restauranter, afterski osv. Er der tid til shopping, så er der masser af regionale specialiteter og souvenirs ligesom der er butikker med sport, mode og udstyr. I december er der stort julemarked. I Zell am See er mulighederne næsten uendelige. Byen ligger smukt ud til Zeller søen på den ene side, og Smittenhöhe bjerget på den anden og det er en virkelig hyggelig by med masser af liv. Måske ikke mindst i den gamle bydel med fodgængerzonen, hvor du finder man masser af butikker, barer, cafeer og restauranter.

Aktiviteter

I Kaprun ligger det store Tauern Spa en wellness oase med 11 pools, 10 saunaer, dampbade og masser af plads til at slappe af. Der er et børneområde til børnene og mulighed for at svømme både inde og ude.

I Zell am See ligger ”Freizeitzentrum Zell am See“ en svømmehal med rutschebane, springtårn, saunaområde, infrarød kabine og stille rum.

Lige udenfor Zell am See kan man komme på en traditionel kælketur. Kælkebakken er ca 4 km lang og man kan enten køre hele vejen ned eller stoppe ved an alm på vejen. Man kan kælke både dag og aften, men der er ikke lift ved kælkebakken.

Liftkort og skiskole

Liftkortet i Zell am See/Kaprun er gældende i alle 3 skiområder til alle 138 km pister. Det er muligt at skifte mellem områderne som man har lyst til. Med et liftkort på mere end 3 dage er der også adgang til gletsjeren Kitzsteinhorn.

Men forslår området ikke i en hel uge, så kan man investere i et såkaldt Salzburger Ski Card, der bl.a. dækker området omkring Saalbach kun ca. 15 km fra Zell am See.

Transport i området

Skibussystemet i Zell am See og Kaprun er noget af det bedste. Det fungerer og med en hurtig oversigt kommer man nemt fra skiområdet Maiskogel til både Kitzsteinhorn og Schmittenhöhe. Alle buslinjerne kører 2-3 gange i timen, så der er ikke lang ventetid og transporttid for at komme omkring. Det er gratis at køre med skibusserne.

Man kan selvfølgelig også vælge at køre selv, hvis man planlægger at være i flere skiområder på en dag.

Turistskat

I Zell am See betales der ved ankomst på hotellet turistskat/Kurtaxe. Dette beløber sig til ca. 1,15 Euro pr person/pr nat. Børn til og med 14 er gratis.

Læs mereMinimér

Populære hoteller i Zell am See

Der er ingen populære hoteller  • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski