Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Vores gæster siger

Hvad siger andre der har været i Werfenweng?

Alt i alt et godt ophold. Restauranten havde lidt svært ved at følge med under frokosten men har eller ingen kritik
Sabine Follmann, uge 7 2018, Werfenweng, Family Resort
Det ville være rart hvis i kunne få hotellet til at arbejde for en ekstra skibus til Ikarus gondolliften efter frokost. Vores børn var i skiskole. Er ikarus liften til kl 11:45. Første bus tilbage til hotellet var 12:10. Men bus den anden vej var enten kl 13 eller kl 14:25. Den kl 13 er umulig at nå med mindre børn når man skal spise frokost. Ellers var vi meget tilfredse!
Ret lille område men godt til små børn og begyndere
Jakob Meincke-Matthiesen, uge 3 2018, Werfenweng, Family Resort
Vi var ovenud tilfreds med opholdet og især fordi vi var tilbagevendende gæster og fik det bedste værelse vi nogensinde har haft - Værelse 106 😃👍 Vi kommer igen til næste sæson 16/17 og ønsker det samme værelse, hvis det er muligt.
Ligeledes har vi anbefalet venner og familien samt flere af de Tyske gæster på hotellet at bruge Clickski fremover pga pakken/kvalitet er helt i top.
Tommy Nielsen, uge 11 2016, Werfenweng, Family Resort
Super dejlig ferie og vi boede på et fantastisk hotel med uovertruffen service. Fin mad og masser af det og super placering af hotel i forhold til at gondolen lå lige overfor og hvor man på ski kunne komme over til det andet skiområde.

Måske som nævnt over telefonen en bedre forklaring på SAMO kortet og det med at man senest 4 dage før afrejse skal aflevere sin bilnøgle for at få fordelene af kortet. Jeg kan stadig ikke se det står i brochuren, kun at man skal aflevere nøglen, men ikke noget om tidsfristen. Og så kunne det måske være en fordel at leje skiudstyr overfor hotellet i stedet for i den anden ende af byen, men det er en mindre detalje. De var meget flinke og professionelle i Sport 2000, hvor vi lejede udstyret.
Lena Jørgensen, uge 8 2016, Werfenweng, Family Resort
Vi takker jer for den fantastiske hjælp vi fik af Liza, da vi erfarede at der var udsolgt i vores ønskede rejseuge. Liza hjalp os i løbet af et døgn og fik os indkvarteret på vores ønskede hotel og endda med vores værelsesønske. TAK.
Vi er yderst tilfredse med jeres høje service niveau - vi anbefaler og har allerede anbefalet jer som det bedste og ikke mindst super hjælpsomme rejsebureau.
Tak - vi kontakter jer helt sikkert igen :-)
Familien Torp, uge 3 2016, Werfenweng, Family Resort  • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski