Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Om ClickSki.com

Hvem er vi?

ClickSki.com - Endda billigere end hvis du selv bestiller direkte

ClickSki.com tilbyder billige skirejser til Østrig og Tyskland, hvor vi har gode kvalitets-destinationer i vores program til absolut lavpris.

  • Familieskirejser til billige priser
  • Køb hele rejsen samlet
  • Let og hurtig booking via Internettet
  • Billigere end hvis man selv booker direkte på destinationen
  • Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr 1226

Kan du selv booke din rejse på ClickSki.com, så får du en billigere skiferie for hele familien!

ClickSki.com er en del af SkiTravelGroup, som tog sin begyndelse i 1992 hvor man begyndte at sælge netop skirejser til Østrig. Det skete med rejsebureauet Højmark Rejser. I dag består koncernen af hele 4 skirejsebureauer, som hvert år sender op mod 40.000 glade skigæster til alperne.

ClickSki.com sendte de første gæster afsted til alperne i sæsonen 2004/2005 og det er nu efterhånden mange vintre siden. Vi har haft Berchtesgaden i Tyskland med fra starten, som en af vores helt faste destinationer. I løbet af de sidste mange år har programmet ændret sig. I år har vi flere gode nyheder på programmet, hvor vi glæder os til at vores gæster skal have en god oplevelse.

Hele pakken til lavpris

ClickSki.com - er skirejser til nettopriser. Vi tilbyder ikke guideservice og har ikke kataloger, men udelukkende præsentation på vores hjemmeside. Til gengæld har vi nogle af de bedste destinationer i Alperne i vores program til absolut lavpris.

Vores indkvartering er kvalitet til lavpris. Hos ClickSki.com tilbyder vi hele pakken til jeres skirejse. Hvis I selv sørger for transporten, så sørger vi for hotel, pension, liftkort og skileje.

Det er billigt at tage børnene med på skiferie hos ClickSki.com vi har børnepriser til alle børn mellem 2-12 år fra 149,- på vores destinationer.

Mere om vores familiepriser

ClickSki.com tilbyder skirejser som kør-selv-ferie. 

Læs mere om kør-selv skiferie

Online booking

Information om vores destinationer og hoteller, samt bestillingen foregår på vores hjemmeside, www.ClickSki.com. Du kan læse detaljeret om alle vores hoteller og destinationer - både med tekst, fakta og vurderinger. Du kan naturligvis også se vores lave priser - der tåler enhver sammenligning.

Bestilling af rejsen foregår nemt og enkelt online. Dette giver dig frihed til at bestille din rejse, når det passer dig bedst. Du er ikke afhængig af en ferierådgiver, men kan selv ordne bookingen af den næste sæsons skirejse. Vil du hellere, at vi booker din rejse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 325 325 det koster ikke ekstra.

Nyhedsbrev og tilbud

Hos ClickSki.com har du muligheden for, at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeld dig med din e-mail adresse og du vil modtage nyhedsbreve, last minute tilbud og kampagne-tilbud.

Nyhedsbrevet holder dig orienteret om nye hoteller og destinationer vi løbende får i sæsonen. Last minute tilbud kan du sidestille med restpladser eller afbudsrejser. Last minute er til alle, der er klar til at tage afsted her og nu, til absolut fordelagtige priser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Kampagne-tilbud er, hvis vi modtager et specielt fordelagtigt hotel, så vil kunderne der er tilmeldt vores nyhedsbrev, som de første blive tilbudt dette. Det vil sige, at hvis du er tilmeldt, er der altså endnu større mulighed for at få en af vores kvalitetsrejser til absolut lavpris.

Mød også ClickSki.com på facebook

86 325 325
Skiferie - Clickski