Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Hvorfor rejse med ClickSki.com?

Der er flere gode grunde til at rejse med ClickSki.com

Afbestilling - uden spørgsmål

Hos ClickSki.com kan du frit afbestille din skiferie inden d. 01.10.2018 - vi stiller ingen spørgsmål, hvis I ændrer planer for vinteren. Bestiller man skiferie i god tid, så kan der nå at ske mange ting der ikke var forventet. Uanset om det er et nyt job, uforudsete udgifter, eksamen, en vigtig begivenhed eller andet - ja så er det surt hvis det betyder at skiferien må aflyses.
Derfor tilbyder vi nu hos ClickSki.com, at du kan afbestille skiferien og få det indbetalte depositum tilbage. Depositum på kr. 750,- pr. rejsedeltager skal du indbetale senest 7 dage efter bestilling af rejsen. Annullerer du rejsen inden den 1. oktober 2018 refunderer vi naturligvis det indbetalte beløb.

Den billigste pris

Hos ClickSki.com har vi den billigste pris på vores skirejser, når du rejser som familie har vi den absolut billigeste familiepris - endda billigere, end hvis du selv bestiller direkte på destinationen. Vi har få omkostninger og det er med til at gøre jeres skirejse billigere.
Vi tilbyder ikke guideservice og har ikke kataloger, men udelukkende præsentation på vores hjemmeside. Til gengæld har vi nogle af de bedste destinationer i Alperne i vores program til absolut lavpris.
Du kan dog altid få gode råd og vejledning ved at kontakte os på telefon 86 325 325 eller mail mail@clickski.com.

Én samlet pris

Vores indkvartering er kvalitet til lavpris. Hos ClickSki.com tilbyder vi hele pakken til jeres skirejse. Hvis I selv sørger for transporten, så sørger vi for hotel, pension, liftkort, skileje og evt. skiskole.
Men har du selv investeret i lækkert udstyr, så trækker vi selvfølgelig prisen for skileje fra den samlede pris. Eller måske købt et sæsonkort fordi du forventer flere ture på ski.

Ingen gebyrer

Hos ClickSki.com ønsker vi at gøre vores priser så nemme og overskuelige som overhovedet muligt. Det betyder, at når du ser en pris på hjemmesiden efter en søgnning, så er det den endelige pris for jeres rejse. Vi har ingen salgsgebyrer eller andet, der skal tages højde for ved bestilling af familiens skiferie hos ClickSki.com.
Det står oplyst ved hotelbeskrivelsen, hvis der på hotellet skal betales kurtaxe (turistskat) ved ankomst til hotellet.

Medlem af rejsegarantifonden

ClickSki.com har efterhånden en del år på bagen, siden 2004/2005 har vi sendt skiglade familier på skiferie til alperne. Vi ved, hvad vi laver og har stor erfaring i at sende danske familier på en billig skiferie til alperne.
Vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden med nr. 1226

86 325 325
Skiferie - Clickski