Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Skiferie Tyskland

Find en billig kør-selv skitur til Tyskland

Tyskland, landet, som oftest bliver forbundet med billig grænsehandel, sprøde pølser, fremragende fodbold og en lang motorvej, der kan tage dig mod din næste skiferie. Tyskland blive i mindre grad forbundet med skisport, og det er en fejl. For skiture til Tyskland er et spændende og billigt alternativ til de klassiske destinationer. Tag på en underholdende og billig kør-selv skiferie i Tysklands sydlige bjerge, og oplev en hyggelig atmosfære, familievenlige forhold og smukke pister.

Børnevenligheden i top

Syd for den danske grænse, tæt på grænsen til Østrig, der ligger en gemt skiperle. Her ligger Berchtesgaden i Tyskland, der tilbyder fem spændende skiområder gennem en lang smuk dal. Stedet er kendt for skiferier med et målrettet fokus på børnefamilier med overskuelige skiområder og brugervenlige faciliteter, der stiller de bedste muligheder til den første dans for skisportens gunst. Berchtesgaden tilbyder en særlig sydtysk atmosfære, når du er på ski i Tyskland. Stedet, som er begyndelsen til alperne oser af historie og charme. På bedste bayerske vis kan byen ved juletid byde på et stort julemarked med hyggelige boder, der indbyder til familiehygge. Et julemarked og en rar atmosfære, der forstætter hele vintersæson med spændende arrangementer.

Oplevelser udenfor pisten

Tag på en billig skiferie i Tyskland, og kør-selv. Berchtesgaden er den optimale destination for børnefamilien, der vil have tryg skitur, og samtidig have et bredt udvalg af aktiviteter udenfor pisterne.

Pisterne passer perfekt til de børnefamilier, der stadig kan skrive nybegyndere under skikvalifikationerne. Området er overskueligt, og som forældre kan man let holde styr på de små krudtugler. Stedet er kendt for sine mange aktiviteter udenfor pisterne, hvis I vil holde en pause og spænde skiene af fødderne.

Tag på en familietur til Europas ældste saltbjerg, Salzbergwerk Berchtesgaden, og oplev de sceniske omgivelser og den traditionelle saltproduktion. Byen byder desuden på togbaner, rutsjebaner, kælketure, isbaner og et kæmpe stort badeland med flere bassiner, store rutsjebaner og varme saunaområder.
Berchtesgaden - stedet for hele familien.

Skiferie Tyskland > Læs mere om Berchtesgaden her

Berchtesgaden Berchtesgaden

  • 16 km
  • 30 km
  • 4 km
  • Byens højde: 600 m
  • Højeste skiløb: 1800 m
  • Længste nedkørsel: 6 km
Familievenligt
Overskueligt
Inkl. 6 dages liftkort og skileje

Berchtesgaden er et rigtig godt valg for børnefamilier, nybegyndere og lettere øvede. Dejlige overskuelige pister og alle skirejser er inkl. 6 dages liftkort og skileje. Liftkortet kan benyttes i 2 områder pr dag, så der er mange muligheder for varieret skiløb.

Berchtesgaden

Syd for Salzburg i Østrig, finder man Berchtesgaden som er beliggende i Tyskland - men lige på grænsen. Det er nemt at komme til området i egen bil og det kan i mange tilfælde være rart at have sin egen bil til rådighed, for at komme rundt til de 5 skiområder som ligger ned gennem en lang dal. Udover de gode skiforhold, får I også mærket den hyggelige tyske stemning og atmosfære i byen. Der er masser af charme og historie forbundet med Berchtesgaden. Står man på ski i Berchtesgaden, så er det virkelig begyndelsen af alperne.

Sydtyske traditioner

Når vejret er rigtigt, så kan man fra Berchtesgaden i Tyskland kigge til Salzburg i Østrig. Det er lige før, at man står på ski over grænsen mellem de to lande. Men man skal ikke være i tvivl, Berchtesgaden er tysk.
Der er mange stolte bayerske, sydtyske traditioner i Berchtesgaden. Stemningen og atmosfæren er også herefter. Byen i berchtesgadne er levende og her er mange faste indbyggere. Allerede til jul starter hyggen med det store julemarked og det fortsætter gennem hele vintersæsonen med forskellige arrangementer og begivenheder.

Skiferie for hele familien

Berchtesgaden er en perfekt destination til hele familien, er det første gang hele familien er afsted på skiferie eller er i bare nybegyndere - ja så er Berchtesgaden oplagt. Skiområdet er utrolig overskueligt og nemt at finde rundt i, når man først har valgt, hvilken af de 5 områder man skal prøve kræfter med.

Skal dagen ikke byde på skiløb, så er der et stort udvalg af aktiviteter uden for pisterne. I Berchtesgaden kan man blandt andet besøge et af Europas ældste aktive saltbjerge - Salzbergwerk Berchtesgaden, hvor det er muligt at komme ind og se, hvordan produktionen af salt er foregået.

Der er også masser af aktiviteter for de små, bl.a. togbane og rutsjebaner.

Har man lyst til at være aktiv indenfor en dag, bør man besøge Berchtesgadens kæmpe badeland - Die Watzmann Therme, hvor der findes flere bassiner med udfordringer for hele familien. Ud over de mange bassiner, finder der store rutsjebaner og et stort saunaområde med både infrarød kabine, dampbad og koldtvandsbade.

For de lidt mindre kunne det være oplagt med en kælketur. Også her er der masser af muligheder for at få en god kælketur i Berchtesgaden. I udvalgte perioder er der åbent for gæster på den store isbane, hvor der bliver kørt skeleton og bobslædekørsel.

I Berchtesgaden er mulighederne mange for gode oplevelser med hele familien.

Billige kør-selv skirejser

Hos ClickSki.com mener vi, at en god skiferie godt kan være en billig skiferie. Det er også grunden til, det er begrænset, hvor meget vores skirejser kan sættes ned. Der er ikke meget rabat at komme efter, men det hænder at vi har et par gode restpladser og billige afbudsrejser. Dem vil du finde på vores forside, hvor vi bestemt ikke vil ligge skjul på vores gode kør-selv priser.

Vi er et online bureau, som har skåret omkostninger væk - du bestiller og betaler online, og så er dig og din familie lige straks på vej til sneen i Alperne.

Engang imellem har vi tidligere samarbejdspartnere, der henvender sig til os og har brug for vores hjælp, til at sælge et par ledige værelser eller måske endda en lejlighed. Hvis prisen er rigtig, så kan vi hurtigt få en ny destination eller et nyt hotel i vores program.
Selv hvis det kun er for en begrænset periode.

Hold godt øje med hjemmesiden, den er altid et besøg værd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev nederst på siden, så er du sikker på at modtage de allerbedste tilbud som en af de første.

En billig skiferie Tyskland er lig med ordnede forhold og fine faciliteter. Find din billige ski afbudsrejse.86 325 325
Skiferie - Clickski