Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Rauris skiferie

SE HOTELLER OG PRISER HER

Pistefakta
15 km
12 km
5 km
2175 m (Top) 940 m (By)

Perfekt til nybegynderfamilien

Tager man til Rauris er hygge i højsædet, her kan man ikke undgå at komme hinanden ved. Uanset om man mødes på pisten eller til frokost hos en af de lokale alme i området. Med sine 32,5 km pister kan Rauris lidt af det hele, her er perfekt til nybegynderfamilien, der gerne vil have gode blå pister i højden - ikke mindst en af Østrigs bedste begynder bakker.  Til de lidt mere øvede er der gode røde pister, snowparken og ikke mindst gode forhold til de der ønsker at køre offpiste. 

I Rauris er der 2 hovedlifte op i området, Kreuzbodenbahn (2 pers. stolelift, der går over i den nye Waldalmbahn) og Hochalmbahn (kabinelift der går over i Gipfelbahn). Liftsystemet gør at man aldrig bor ret langt fra en lift, så det er nemt at komme op i området. Mellem de 2 lifte kører både skibus og et lille traktortog.

Destinationsfakta
Byens højde:
940 m
Højeste skiløb:
2175 m
Længste nedkørsel:
10 km
Total pistelængde:
32 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
10
Kabinelifte:
3
Stolelifte:
1
T-lifter:
5
tallerkenlifte:
1
Liftkap. pr. time:
9000

Skiområdet

Skiområdet Rauris er overskueligt og det er nemt at komme omkring. Landskabet i området er utrolig flot og man kan få fantastiske oplevelser på pisterne. Rauris er beliggende i den meget smukke og fredede Raurisertal. Skiområdet Rauris strækker sig fra 940-2175 m.o.h.

Der er gode offpiste muligheder i Rauris, samtidig med at man har en af Østrigs bedste begynderbakker. Selvom Rauris i størrelse er lille, så er mulighederne mange og pisterne samt området er godt udnyttet. Man kan næsten ikke undgå at møde hinanden i løbet af dagen, hvilket bestemt kun giver området en god atmosfære.

Områdets 32,5 km pister betjenes af 10 liftsystemer, der sørger for at man nemt og bekvemt kommer op i området. I 2016/2017 åbnede den helt nye kabinebane Waldalmbahn, der på en 2 km strækning fragter gæster til toppen.

Skiløbet er meget varieret og rigtig lækkert. Brede, rolige boulevarder, hvor svingteknikken for alvor kan øves, afløses af skarpt præparerede motorveje, hvor de øvede alpine skiløbere udfordres. Der er med andre ord noget for enhver smag og ethvert temperament.
Det er der også i snowboardparken, hvor ungdommen boltrer sig på half pipes og quarterpipes eller offpiste, hvor vovehalsene kaster sig ud i de rigtig mange udfordringer.

Langrendsløberne er der også tænkt på i Rauris. De vil finde 45 kilometer smukke og lækre løjper, som strækker sig langt ind i den smukke og stemningsfyldte dal.

Byen

Rauris er gammel guldgraverby, men i dag er det hovedsageligt turisme man lever af. Byen er fødested for den nu afdøde verdensmester (1989/1991) Ulli Maier, og hvert år afholdes et stort æresløb til ære for ham. I løbet af vintersæsonen fordobler byen sit indbyggertal, da man faktisk har flere gæstesenge end fasteindbyggere.

Aktiviteter

2 gange i ugen er der oplyst kælkebakke, hvor man kan kælke om aftenen (Kreuzbodensesselbahn), man kan selvfølgelig også kælke i løbet af dagen.

Ved Hochalmbahn bjergstation ligger funslopen på 700 m, hvor man kan teste kurver, bølger, sneglen og meget andet.

Nuggetparken er et eldorado for områdets unge mennesker og alle de der gerne vil prøve noget anderledes og udfordres på skiløbet.

På en nøje afmålt piste er der mulighed for at få målt sit skiløb, med automatisk tidtagning.  Så mangler man at få afgjort hvem i familien der er hurtigst på ski, så kan det lade sig gøre i Rauris.

Maskotten for skiskolen og området hedder Tilly og deltager gerne når der køres kælketure.

Liftkort og skiskole

Det inkluderede liftkort er gældende til skiområdet i Rauris, man kan følge sin dag på skiline.cc hvis man ønsker at følge med i hvor mange højdemeter man har kørt. Har man muligheden kan man downloade appen MAPtoSNOW og tracke sin skidag samt deltage i den lokale konkurrence.

Der findes flere skiskoler i Rauris, så der er valgmuligheder når man ankommer.

Transport

Der kører i Rauris gratis skibus mellem byerne Wörth og Rauris, samt mellem de 2 liftsystemer Hochalmbahn og Kreuzbodenbahn. Udover skibussen kører der mellem de 2 liftsystemer også et lille traktortog. Køreplaner kan ses ved liftkortkassen og på turistbureuaet.

Turistskat

Vi gør opmærksom på, at der på destinationen skal betales turistskat (Kurtaxe), dette betales direkte til hotellet ved ankomst. Voksne 2 Euro pr. dag pr. person fra 15 år.

Læs mereMinimér

Populære hoteller i Rauris

Hotel Ferienwelt Kristall, Rauris

  • Ophold med 1/2 pension
  • Inden- og udendørs swimmingpool
  • 250 m til liften
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoriter

App. Schönblick, Rauris

  • Moderne lejligheder
  • Swimmingpool
  • 300 m til liften
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoriter


  • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski