Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Vores gæster siger

Hvad siger andre der har været i Lofer ?

Rart at de vidste vi kom og alt bare var til at gå til. Ingen misforståelser hverken med udlejning, skipas eller hotel.
Alt det praktiske gik let." Glimrende ferie. Syntes det var pengene værd. Blev træt af et menukort der får det til at se ud af mere end det er, men for hvad jeg havde betalt syntes jeg ikke at kunne kræve mere.
Vi tog tog og bus derned. Det var faktisk et glimrende alternativ til bil. Nemt og bekvemt. Og med DB & ØBB kører børn under 15 år gratis med ifølge en voksen.
Michael Størzer, uge 11 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Super godt hotel til prisen. God balance mellem pris og standard.
Dejligt børnevenligt og rigtig venlig betjening. Hotel DAX er en af årsagerne til vi vender tilbage. 
Passer rigtig godt til børnefamilier, overskueligt område. Udfordringer til alle niveauer.
Gitte Larsen, uge 7 2018, Lofer, Hotel Dax

Super hyggeligt og god service. Fin udvalg af morgenmad. Skønt med opvarmet pool. Især rengøring og service på stedet var i top. 
Ærgerligt alle skal med én lift op fra byen (Alm bahn) Det gav desværre meget kø og ventetid, hvis man ikke lige stod klar før 8:30, hvor liften åbnede.
Ellers hyggeligt og især meget Børnevenligt.
Henriette Nielsen, uge 7 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Vi havde en dejlig skiferie, og der var styr på alt, hotellet hvor vi havde god plads til at have 3 børn med, skiudlejning, skiskole og udlevering af liftkort. Bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer, kan varmt anbefale jer til andre.
Malene Germansen, uge 6 2018, Lofer, Hotel Dax

Fantastisk familie hotel med rigtig godt service. Dejligt til familier med små børn. Meget flinke og hjælpsom personale
Dejligt service og kvalitet som forventet. Fik hjælp med alt vi har ønsket.
Marcel Filip, uge 5 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Vi snakkede om at vi gerne vil have lidt mere plads til 4 Pers. Næste gang, men det ligger mest hos os selv. 😉
Vi var meget positive i forhold til hotellet. Vi følte der var styr på tingene, var fokus på gæsten og smilende og imødekommende personale... godt til børn. Vores børn er nybegyndere og til det var området super en god blanding af tryghed og udfordringer på pisterne. Det var en lidt lang tur op med lifterne før man kom til pisterne. 
Lasse Holm-Eilert, uge 5 2018, Lofer, Hotel Dax

Dejligt at man bare kan komme derned og så køre det bare med og hente ski og liftkort og man ikke selv skal uf og lede efter det.
Helt perkert når man rejser selv med to drenge på 5 og 7
Morten Nielsen, uge 3 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Helt igennem super især morgenmad er noget af det bedste vi har fået på et skisports sted 100% ok Service også helt i top alt kan bare lad sig gøre. Helt igennem noget der kan anbefales !!!
Hotel 100% i top. Ski område super og især for "nybegynder" ser også ekstremt børnevenlig ud der er meget for børn, i alle aldre. 
Alle de hyggelige spise steder i terrænet er heller ikke speciel dyre det koster nu engang hvad det koster men bestemt ikke overpriser
Helt igennem en super uge på ski alle 6 dage fra morgen til aften
Jens Erik Pedersen, uge 2 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Dejligt hotel med et smilende personale og god service. Fantastisk skiområde med mange muligheder, perfekt størrelse ikke for stort og ikke for småt. Hyggelige og gode restauranter og barer. Dejligt familie hotel med skøn pool og sauna område. Skiområdet et perfekt, ikke for stort ikke for småt. Overskueligt område med udfordringer for alle.
Det er uden tvivl den bedste ski og hotel oplevelse vi har haft.
Maria Severinsen, uge 2 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Det var meget positivt, at der var et bord + bænke på værelset, så der var plads til spil og aktiviteter for børnene. Rengøringskonen var rigtig sød og lavede sjov med børnenes bamser i sengen, når hun redte dem. En lille ting, der vakte stor morskab og glæde hos børnene. Vi kunne ændre i børne menuen om aftenen, så de kræsne unger fik hvad de gerne ville. Det var et stort plus for os.
Super godt sted med børn/begynder, da alt er samlet og ender samme sted.
Heidi Gammelmark, uge 2 2018, Lofer, Gasthof Bad Hochmoos

Det var et virkeligt børnevenligt sted - super lækker mad og service på hotellet. Lækker stor familielejlighed.

Lofer og Hotel dax var et virkeligt børnevenligt sted - både på hotellet, i lifterne (vi havde en klapvogn med som var lidt svær at få ud og ind af lifterne, men de ansatte hjalp os hver gang), i skiskolen og i restauranten på toppen. Clickski levede i den grad op til lovningen om et børnevenligt sted. Super lækker mad og service på hotellet. Lækker stor familielejlighed. Fantastiske dansktalende skiguider i skiskolen til vores to drenge på 4 og 7 år. God rådgivning og service fra Clickski inden afrejse.
Marie Lindberg Tefre, uge 11 2017, Lofer, Hotel Dax


Skønt sted!
Jeg havde en meget behagelig mailkorrespondance og I var yderst hjælpsomme!
Anne Behncke, Uge 10 2017, Lofer, Hotel Dax

Fantastisk, i top klasse med alt.
Marcel Filip, uge 8 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Hotellet var rigtig fint, vi fik et dejligt stort værelse og servicen var rigtig fin. Børnene var rigtig glade for poolen, som vi kom i hver dag.
Det var også dejlig mad vi fik, og skønt at det ikke var buffet.
Julie Greve Møller Jensen, Uge 8 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Meget lækkert hotel med super god og rummelig lejlighed og fine faciliteter. Hele familien var vilde med det.
Marie Møller, uge 7 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Bad Hochmoos er et fantastisk hotel, med swimmingpool og sauna. Det har vi ikke prøvet før, men sådan bliver det fremover. Alle elskede det 😍. God varieret morgenmad, men mindre god aftensmad. Ikke den store kulnariske oplevelse.
Værelset var super duper (2v og2b i komfort room) og dejlig balkon.
Skiskolen var fantastisk, takket være underviserne Jonas og Asbjørn. Begge unger er nu bidt af skiløb og vil afsted med det samme igen. Alt i alt et rigtigt godt begynder-sted. Udelukker ikke at vi ikke kommer tilbage 🏂⛷🤘

Hotellet var fantastisk. Man skulle ikke bestille bord ved morgen- og aftensmaden. Vi fik ofte gæster tillidssag og intetproblem i at vi blev flere. Værelset var rent og dejligt stort.
Vicky Hørbye, uge 7 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Havde et rigtig godt ophold og alt var som det skulle være. Den eneste ulempe var, at vi havde værelse ud til vejen som var meget trafikeret.
Hanne Aarup, uge 7 2017, Lofer, Hotel Dax

Skiområdet er perfekt til børn og ikke så erfarne skiløbere. Hotellet var super godt med god service og rigtig dejlig mad. Skiskolen var også som den skulle være, men ski udlejningen var ikke tilfredsstillende. Gammelt slidt udstyr, skiene trængte til en ordentlig omgang voks, og da vi skulle prøve støvler, blev han sur over at vi ikke synes de første han fandt frem passede. Men ellers vil jeg bare sige, at vi havde en fantastisk tur.
Super god service, rent, fantastisk mad.
Anette Rohde Hjerresen, Uge 6 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos 

Det var i alle henseender perfekt.
Åse Feldborg Andersen, uge 4 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Denne skiferie har faktisk været vores bedste - især pga. stedet og fordi vejret var så skønt. Lofer er virkelig egnet til familie-skiferie. Det er nemt at finde rundt for både børn og voksne. Pisterne er dejlig brede og stor set ingen ventetid ved lifterne. Super venligt personale både på hotellet og skiskolen. Vi havde ved en fejl booket skiskole til nybegyndere, men ski-underviserne lurede hurtigt børnenes færdigheder og fik dem placeret, så niveauet passede til dem, dejligt :-)
Vi endte med at købe vores egne skistøvler (voksne) - de lejede synes at være for slidte og så er det bare bedst at have sine egne :-)
Jeg synes bestemt godt om hotellet og personalet. Det eneste, jeg kunne have ønsket anderledes var, at det ikke var tilladt at ryge i baren (indenfor), hvor man skulle forbi for at komme til buffeten. Rygning/røglugt er bare ikke lækkert for ikke-rygere:-( 
Jane Alexandersen, uge 4 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Fint sted, meget velegnet til familier.
Viggo Wölck Schmidt, uge 3 2017, Lofer, Hotel Dax

Skønt rent og rummeligt hotel.
Runa Kuno Thamstum, uge 3 2017, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Vi valgte Clickski da et hold gode venner anbefalede det, vi tog afsted i påsken, uge 12 og boede på Bad Hochmoos, 2 voksne og 3 børn, 4, 9 og 12 år, et helt igennem fantastisk hotel med pool og aftensmad i særklasse samt utroligt venligt personale, sneen var super god på toppen og helt ned til mellem stationen, uge 12 er måske med det sne de fik i år det seneste vi tager afsted da Lofer ikke ligger så højt, men en dejlig ferie for os alle og NEJ det kan ikke bookes billigere selv.....
Vi vælger helt klart Clickski og samme hotel næste år.

Tak Clickski

Fam. Damkjær
Mike Damkjær, uge12 2016, Lofer, Hotel Bad Hochmoos

Tak for en dejlig rejse :)
Michael elholm, uge 9 2016, Lofer, Hotel bad Hochmoos

Fantastisk god service fra start til slut og i alle henseender
Laila Pedersen, uge 4 2016, Lofer, Hotel Dax

Vi ramte Lofer i en helt fantastisk uge. Uge3 for ugen efter var der bare pletter og varmer. Overordnet har vi været rigtig godt tilfreds. Mangler dog et minikøleskab på værelset.
Steven Pedersen, uge 3 2016, Lofer, Hotel Dax

Vil ikke påstå vi fik hvad vi betalte for. Vi fik mere! Kan kun varmt anbefale både Clickski og Hotel DAX til andre.
Britt Nielsen, uge 2 2016, Lofer, Hotel Dax

Særdeles godt begynderområde. Fantastisk hotel i rolige omgivelser med skibus lige udenfor døren. Godt med swimmingpool på hotellet (specielt til børnene). Den kunne med fordel være mindre dyb i den ene ende. 
Samme underviser på skiskolen ville være at foretrække. Alt fungere
Maden på hotellet kunne, for børnenes vedkommende, godt være mere varieret (såsom burger, pizza og nuggets). 
Fantastisk service ved bestilling af rejsen - STOR tak til Liza og Lisbeth.
Helle Askjær Rasmussen, uge 3 2016, Lofer, Hotel Bad Hochmoos 

Super skiferie, ingen tvivl om det!!
Skiskolen var meget organiseret lige på nær antallet af elever på holdene, vi var af den opfattelse at der var 4-6 elever på hvert hold, men da antallet af elever nåede 13, valgte vi at tage vores 2 piger af holdet og droppe skiskolen resten af ugen. 
Allan Dalgaard, uge 4 2016, Lofer - Hotel Dax

Første gang min kone og vores 7-årige dreng var på skiferie.
Har udelukkende kun positive ting, at sige om Lofer, og familien kunne ikke få en bedre skioplevelse.
Vi kommer helt sikkert til Lofer igen.
Christian Gadegaard, Uge 5 2015, LoferHotel Dax

_____________________________________________________________________________________________

Meget tilfredse..Lofer er et godt begynder område.
Allan Petersen, Uge 9 2015, LoferHotel Dax

_____________________________________________________________________________________________

Det er et fantastisk område, smukt, velordnet og med rigtig mange gode og spændende skiområder. 
Henning Boddum, Uge 9 2015, LoferHotel Bad Hochmoose

_____________________________________________________________________________________________

Det var første gang vi var i Lofer efter to sæsoner i Berchtesgaden. Vi var meget tilfreds med både Hotel og ski område, det levede virkelig op til vores forventning. Vi kommer helt sikkert igen næste år"
Robert Hansen, Uge 8 2014, LoferHotel Bad Hochmoose

_____________________________________________________________________________________________ 

"Det kunne have været rart at vide, at restauranterne på bjerget ikke tog imod visakort. Det er ikke så rart at stå deroppe med 2 børn der er sultne, og så finde ud af, at de ikke tager imod visa."
Mimi Regina Blomberg Dalsgaard, Uge 8 2014, LoferHotel Dax

_____________________________________________________________________________________________

"Skiområdet er perfekt til en børnefamilie, det eneste minus var at der godt kunne være mere sne, men det er jo ikke os der er herre over det." 
Johannes Bording, Uge 7 2014, LoferHotel Bad Hochmoose

_____________________________________________________________________________________________

"Vi nød at være i lofer med familien, hvor vi havde 3 nybegyndere med."
Thomas Langvad Jensen, Uge 7 2014, LoferHotel Bad Hochmoose

_____________________________________________________________________________________________

"Dejligt rejseformål set i forhold til pengene. Pisterne kunne godt udbygges lidt." Morten Høgh Pedersen, Uge 7 2014, Lofer - Hotel Bad Hochmoos

_____________________________________________________________________________________________

"Super godt begynder område."
Kenneth Bank Madsen, Uge 7 2014 - LoferHotel Bad Hochmoose

   • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski