Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Lofer skiferie

Se hoteller og priser

Pistefakta
31 km
12 km
3 km
1747 m (Top) 639 m (By)

Fantastisk til første gang på ski

Lofer er et rent paradis for børn og børnefamilier. Tæt ved den tyske grænse ligger den charmerende landsby Lofer, hvor familieliv, skisport, natur og fritidsfornøjelser går op i en højere enhed. Alle elementer som danner rammen om en ideel skiferie for hele familien. En skiferie til Lofer bliver med garanti en fantastisk oplevelse for hele familien.

Lofer er specielt godt for børn og nybegyndere, som efter et par dage på skiskole vil føle sig helt hjemme på de mange herlige, blå pister. En af grundene til, at en skiferie til Lofer er ideel for børnefamilier er, at området ikke er større, end man i trygge omgivelser kan udforske terrænet uden at blive væk for hinanden. Området er familievenligt, overskueligt og afvekslende. 

Da Lofer ikke er et af de højest beliggende områder i Østrig, har man sikret sig med snekanoner og hele 35 km af pisterne kan dækkes kunstigt med sne.

Destinationsfakta
Byens højde:
639 m
Højeste skiløb:
1747 m
Længste nedkørsel:
9 km
Total pistelængde:
46 km
Langrend:
41 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
13
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
2
T-lifter:
9
Liftkap. pr. time:
15406

Skiområdet

Lofer byder på 46 km varieret skiløb, som går helt op i 1.747 meters højde. Udover dette byder Lofer på en spændende fun park med 18 forskellige ramper og spring, så der er også noget for de lidt større legebørn der trænger til sjov og lidt mere udfordring.

Til vintersæson 2012/2013 blev der indviet en ny 8 personers stolelift, Schwarzeck. Liften skal bringe glade skigæster fra byen og op på bjergtoppen. Stoleliften er topmoderne og sikkerheden har været i højsædet. Bøjlen til liften lukkes automatisk og kan ikke åbnes igen før liften er nået til toppen. Det har været meget vigtigt at liften var børnevenlig. Ydermere er der beskyttelse mod dårligt vejr, varme i sæderne og ski-støtter til alle.

I Lofer har man fokus på de helt små, hvorfor der i børneområdet er blevet udskiftet 3 øvelifte med et topmoderne transportbånd til de helt små. Der er til de kommende år planlagt flere forbedringer og udvikling af området.

Den længste løjpe er hele 9 km lang, heraf er der mulighed for at lave kunstsne på de 7 af disse, og pisten har en højdeforskel på mere end 1.000 meter.

Desuden byder Lofer også på ca. 50 km spændende langrendsløjper, hvoraf mange kilometer ligger på selve bjerget.

Byen

Byen Lofer ligger i 639 meters højde og er en lille, charmerende alpelandsby med gode indkøbsfaciliteter og muligheder for restaurationsbesøg til rimelige priser. I Lofer får i den autentiske tyroler stemning for hele familien.

Aktiviteter

Skal i have en pause fra skiløbet, byder Lofer på gode indkøbsmuligheder, hvor i samtidig har mulighed for at nyde byens charme. Langrend er også en mulighed, hvis i har lyst til at prøve kræfter med denne form for skiløb.

Liftkort og skiskole

I Lofer har vi muligheden for at tilbyde garanti for dansk skiskole til børn i alderen 4-12 år, som booker min. 3 dages gruppeundervisning. Dette kan være en stor fordel, og være med til at gøre barnet mere tryg ved hele oplevelsen om at have ski på for måske første gang. 

NYHED I LOFER 2017/2018

Lofer er fra 2017/2018 med i et nyt liftkortsamarbejde der hedder ”3 Länder Freizeit-Arena Skipass”. Det betyder at man kan købe et nyt liftkort, der ikke bare er gældende i Lofer, men 6 andre skiområder i nærheden. I alt består det nye samarbejde af 164 km pister og 61 liftanlæg. Skiområderne er fordelt i 3 forskellige områder: Tirol, Salzburg og Bayern, da Lofer er beliggende lige i et grænseområde.

Det er oplagt at vælge det nye liftkort mod en merpris, hvis man synes Lofer er et for lille skiområde til en hel uge. Eller nogle i en gruppe har brug for lidt flere udfordringer.
De 6 andre skiområder, som det nye liftkort dækker er:

Steinplatte/Winklmoosalm, 14 lifte, højeste punkt 1864 m.o.h.

42 km pister fordelt på 22 blå, 18 røde og 2 sorte. Den længste nedfart er 8 km og områder byder på en rigtig god funpark.

St. Johann in Tirol, 17 lifte, højeste punkt 1604 m.o.h.

43 km pister fordelt på 16 blå, 23 røde og 4 sorte. Til sæsonen 17/18 åbner den nye Gondellift Eichenhof-bahn

Kirchdorf, 4 lifte, 850 m.o.h.

5 km pister fordelt på 3 blå og 2 røde, særligt godt til familier og nybegyndere

Erpfendorf, 2 lifte, 840 m.o.h.

2 km pister af de letteste af slagsen, området er særligt velegnet til børnene.

Pillersee-Buchensteinwand, 8 lifte, 1456 m.o.h.

22 km pister fordelt på 10 blå, 7 røde og 5 sorte, området har den største Bobo Kinderpark i Tirol

Unken/Heutal, 4 lifte, 1600 m.o.h.

11 km pister fordelt på 4 blå, 6 røde og 1 sort, et lille godt område for hele familien

Transport

Lofer er bl.a. kendt for sin tidligere skibus, som var et lille traktortog der tranporterede gæsterne til og fra lifterne. I dag er toget blevet pensioneret og der kører nu almindelige gratis skibusser rundt i området.

Turistskat

Vi gør opmærksom på, at der pådestinationen skal betales turistskat (Kurtaxe), dette betales direkte til hotellet ved ankomst. Voksne 1,20 Euro pr. dag pr. person fra 14 år.

Læs mereMinimér

Populære hoteller i Lofer

Der er ingen populære hoteller  • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski