Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325
Kør selv skiferie Tyskland

 

 

Kør selv skiferie til Tyskland

Skal I på skiferie til Tyskland, tilbyder vi kør-selv-skiferier, der er ideelle til jer, der ønsker fleksibilitet og frihed på jeres tur til Tyskland. Kør-selv-skiferierne fås til en billigere pris – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af rejsen. Tag på kør-selv-skiferie i Tyskland og oplev de sydlige bjerge og smukke pister i jeres eget tempo og temperament.

Fordele ved kør-selv-skiferie til Tyskland

Tyskland er generelt et billigere alternativ til de klassiske skidestinationer som Italien og Østrig. Men det gør ikke en kør-selv-skiferie til Tyskland mindre attraktiv. Tyskland byder på flot natur, hyggelig atmosfære, børnevenlige forhold og smukke pister for både øvede og uøvede skiløbere. Og så skal vi danskere ikke køre alt for langt for at nå frem til skidestinationer i vores naboland. Kør-selv-skiferier i Tyskland kan derfor være et glimrende valg til din næste skirejse. Vi har her samlet en række fordele ved at tage på kør-selv-skiferie til Tyskland.

Øget fleksibilitet

På en kør-selv-skiferie bestemmer I selv, hvornår I vil pakke bilen og køre mod de sydlige bjerge. I skal kun forholde jer til hotellets krav til, hvornår I skal tjekker ind og ud, og derved ikke overholde faste bus- eller flyafgange. Og når I tjekker ud af hotellet, står det jer frit for, hvordan og hvorledes I vil planlægge jeres hjemrejse.

Mere frihed

Kører I i egen bil til jeres skidestination, har I mulighed for at tage på små dagsture uafhængigt af bustider og stoppesteder. I bestemmer således selv, hvor og hvornår I vil besøge omkringliggende område og seværdigheder i byen. Vores destinationer i Tyskland har meget andet at byde på udenfor pisterne. Tager I eksempelvis til det populære Berchtesgaden i Sydtyskland, kan I planlægge et smut rundt i byen og opleve dens charme og historie samt den hyggelige tyske atmosfære.

Familievenligt

En bilferie forbindes ofte med børnefamilier – og med god grund. Når hele familien skal med på ferie, kan rejse med fly eller bus skabe udfordringer i forbindelse med begrænset plads til bagage. En kør-selv-skiferie giver jer derfor lejlighed til at tage al den bagage med, der kan være plads til i bilen. Så slipper I for at indordne jer efter bagagekrav fra fly- eller busselskabet. Derudover er Berchtesgaden i Tyskland en ideel destination for hele familien, da den er nem at finde rundt i og byder på aktiviteter for både store og små. Hvis I trænger til en pause fra pisterne, kan i eksempelvis tage børnene i hånden og besøge rutsjebaner, togbaner og byens kæmpe badeland.

Mulighed for udforskning på køreturen

På køreturen til Sydtyskland får I rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser og stoppe undervejs for at opleve spændende byer, I passerer på køreturen. I kan derfor planlægge køreturen, så i får lejlighed til at udforske de tyske omgivelser i jeres eget tempo – eksempelvis ved at tage af sted en dag før. En kør-selv-skiferie kan derfor ses som en helhedsoplevelse, hvor det ikke blot handler om at nå frem til skidestinationen.

Samme kvalitet – bare billigere

Selvom en skirejse til Tyskland er billig i sig selv, vil kør-selv løsningen gøre ferien endnu billigere. Men det betyder ikke, at der er sparet på kvaliteten. Den eneste forskel er, at I selv står for transporten. Vi sørger for, at I får rabat på de fantastiske hoteller og diverse aktiviteter – ligesom ved en klassisk skiferie hos ClickSki. Vi kan derudover også garantere, at der står et ledigt værelse klar til jer, når I kommer frem til jeres destination.

Pak bilen og tag på skiferie til Tyskland

I kan trygt tage på kør-selv-skiferie til Tyskland med ClickSki. Vi har mange års erfaring med kør-selv-skiferier til diverse destinationer. Vi har i løbet af årene finpudset kvaliteten på vores rejser, så vi kan give jer den bedste skioplevelse. Og besparelsen på transporten har gjort det muligt for os at gøre jeres oplevelse af destinanation endnu bedre. Sidder I inde med spørgsmål i forbindelse med kør-selv-skiferier, er I mere end velkommen til at kontakte os. Vi står desuden klar med rådgivning, hvis I får brug for hjælp til at planlægge jeres næste kør-selv-skiferie.

Få et tilbud

Vores udvalge hoteller

Der er ingen udvalgte hoteller

Vind en skirejse for 4 personer - alt inklusiv!

86 325 325
Skiferie - Clickski