Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

 

 

Kør selv skiferie til Italien

Hos ClickSki udbyder vi kør-selv-skiferier til Italien. Dette gør, at I kan komme afsted på skiferie til billigere pris, og samtidigt være mere fleksible på selve skiferien.

Fordele ved kør-selv-skiferie

Der er rigtig mange fordele ved at køre selv, når I skal afsted på skiferien. Vi har her listet en række af fordelene:

Mere fleksibel

Tager I afsted med bus eller fly, er der faste tidspunkter for, hvornår I skal melde jer parate til afgang. Her er fordelen, at I er i egen bil og derfor ikke behøver at følge et andet tidspunkt end hotellets i forhold til afrejse. Når I har tjekket ud af hotellet, er det helt op til jer selv, hvordan og hvorledes I vil arrangere turen hjem til Danmark.

Mere frihed

Hvis I kører i egen bil, har I rig mulighed for at besøge det omkringliggende område og på den måde arrangere små dagsturer. Dette er naturligvis også muligt med busforbindelser i området, men fleksibiliteten er bare ikke den samme.

Mange af vores destinationer har meget at tilbyde – både i selve området og omkringliggende områder. Så det er oplagt at køre i egen bil, hvis I ønsker variation og en kort pause fra pisterne.

Børnevenligt

Én af de helt store fordele ved at køre selv på skiferien er, at det er utrolig familievenligt. Den store forhindring, når der skal rejses med fly eller bus er ofte, at der simpelthen ikke er plads til at alle passagerer kan tage alt det ønskede bagage med. Hvis I kører i egen bil, er der mulighed for at tage en masse slæbebagage samt børne udstyr med. 

Mulighed for at udforske

Vi kan ikke komme udenom, at køreturen til Italien er lang. Dog er den køreturen værd. Omgivelserne er smukke, maden er lækker og pisterne er oplagte til alle skiløbere – lige fra dem, der ikke har rørt et par ski før og til dem, som gerne hænger ud på de sorte pister inden morgenmaden.

Når køreturen er så lang, betyder det, at der bliver tilbagelagt en del kilometer. Her er nemlig endnu en fordel ved kør-selv-skiferier. I har selv mulighed for at skræddersy jeres tur til Italien og hjem igen. Det betyder, at I f.eks. har mulighed for at tage af sted en dag før og opleve nogle af de andre lande, som I kører gennem på vej til Italien. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det samme – bare billigere

Selvom vi har sænket priserne på rejserne, da I selv står for kørsel, skærer vi ikke i kvaliteten af rejsen. I kan opleve alle de gode destinationer i Italien og de fantastiske hoteller til lavere pris, end bestilling direkte hos destinationen. Derudover tilbyder vi med sikkerhed et ledigt værelse, når I kommer frem.

Tag på skiferie til Italien i egen bil med ClickSki

Hos ClickSki har vi mange års erfaring med kør-selv-skiferier. Denne årelange erfaring har vi brugt på at finpudse kvaliteten på vores rejser. Besparelsen på transporten har givet os mulighed for, at gøre oplevelsen på selve destinationen endnu bedre.

Vi står altid klar med rådgivning og besvarelse af spørgsmål i forbindelse med kør-selv-skiferien. Derudover kan vi naturligvis hjælpe med den helt konkrete planlægning, så I kan få den skiferie, som passer perfekt til jer.

 

Kør selv skiferie til Passo Tonale

Få et tilbud

86 325 325
Skiferie - Clickski