Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Fieberbrunn skiferie

Se hoteller og priser

Pistefakta
140 km
110 km
20 km
2096 m (Top) 800 m (By)

Snesikkert område med mange udfordringer

I hjertet af Kitzbüheler Alperne ligger den idylliske by Fieberbrunn. Fieberbrunn har formået at bevare byens oprindelige charme og er derfor i dag et unikt område med moderne lifter og fantastiske pister, som byder på udfordringer og oplevelser for hele familien. Fieberbrunns størrelse på 38 km pister gør området ideel for blandt andet børnefamilier. Men selvom området primært henvender sig til børnefamilier og mindre øvede skiløbere, så finder øvede og eksperter også gode udfordringer i Fieberbrunn, da skiområdet nu er sammenhængende med Saalbach/Hinterglemm/Leogang.

I Fieberbrunn bor I helt op til pisterne og tæt på skiskolen, så det er nemt for Jer om morgenen, hvis børnene skal på skiskole eller I har muligheden for at tage hjem i løbet af dagen, hvis børnene bliver trætte.

Fieberbrunn er et meget snesikkert område pga. bjergenes placering, så på trods af byens højde på 800 m og højeste skiløb i 2096 m er der god garanti for rigelige mængder sne. Skulle sne gå hen og blive en mangelvare så er hele 243 km pister dækket med snekanoner.

Destinationsfakta
Byens højde:
800 m
Højeste skiløb:
2096 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
270 km
Langrend:
110 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
70
Kabinelifte:
28
Stolelifte:
22
T-lifter:
20
Liftkap. pr. time:
14300

Skiområdet

Liftkort og skiskole

I Fieberbrunn har man gjort meget ud af at størrelsen af skiområdet ikke er det vigtigste, men at oplevelsen af lifter og pister er i top.

Skiløbet byder på lange pistestræk med masser af plads, da området endnu er et ”uopdaget” skiterræn for danskerne. Her er skiløb for både nybegyndere, let øvede og erfarne skiløbere, som alle kan tage på opdagelse i terrænet. Områdets opbygning med de børnevenlige pister i bunden tæt på hotellerne og de mere udfordrende pister længere oppe i terrænet gør, at der er udfordringer til hele familien. Skulle der være enkelte i familien, som ikke finder udfordringer nok her, er Fieberbrunn kendt for at have rigtig gode offpiste muligheder, får man lyst til at prøve kræfter med dette kan der på skiskolen bookes en guide, der tager en med på tur rundt i området.

Du vil ud over en rigtig god fordeling af pister opleve et godt liftsystem som sikre at I sjældent vil opleve kø ved lifterne, tilsammen gør dette skiferien i Fieberbrunn til en fornøjelse.

Foruden alpinskiløb er der mulighed for at prøve kræfter med snowboard-baner, funparks & offpist. I Fieberbrunn er der rigtig gode muligheder for at prøve kræfter med langrend.

Den nye store kabinelift TirolS, forbinder i dag Fieberbrunn med Saalbach, Hinterglemm og Leogang.
Sammen er det nu Østrigs største skiområde med 270 km sammenhængende pister.
Bestående af 140 km blå pister, 110 km røde pister og 20 km sorte pister. Området betjenes af 70 liftanlæg og 60 hytter med spisesteder.

Skicirkus Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn gemmer til sammen på de bedste oplevelser på ski.

Liftkort til Fieberbrunn-området dækker altså ikke længere lokalområdet i Fieberbrunn på 38 km pister, men hele Skicirkus Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn på i alt 270 km sammenhængende pister.
Børn til og med 6 år er gratis. Skiskolen i Fieberbrunn tager sig rigtig godt af de små skiløbere og har deres eget legeland.

Byen

Fieberbrunn by ligger i gå afstand fra selve skiområdet og alle hotellerne, byen er en gammel by, som har sin helt egen charme. Udover et attraktivt skiområde, er selve byen en herlig by med et aktivt og stemningsfyldt miljø og med gode handels muligheder i dagligvarebutikker såvel som de små specialbutikker. I finder også flere muligheder for at spise ude i en af byens hyggelige restauranter.

Fieberbrunn er bla. kendt for, at der i dalen afholdes mange store Biathlon konkurrencer. Biathlon er et orienteringsløb på langrendsski, som kombineres med skiskydning. Hvert år afholdes der Biathlon konkurrence i Fieberbrunn, hvor i har mulighed for at opleve sporten helt tæt på.

Transport

Fieberbrunn er den største by i Pillerseetal, hvorfor der dagligt kører skibusser til alle omkringliggende byer. Så får I lyst til at prøve kræfter med andre områder, er det nemt for jer at tage skibussen dertil. 

Aktiviteter

Skal dagen ikke byde på skiløb finder I i og omkring Fieberbrunn flere muligheder for aktiviteter for hele familien. I kan konkurrere mod hinanden på byens kælkebaner, tage en tur på skøjtebanen eller slappe af i svømmehallen. I har også mulighed for at komme ud og nyde naturen på en af områdets langrendsløjper eller tage en lille vandretur.

I Fieberbrunn finder i Timoks Coaster, som er en bobslæde kælkebane, hvor kælketuren foregår på en metal bane et par meter over jorden.

Turistskat

Vi gør opmærksom på, at der i Fieberbrunn skal betales turistskat (Ortstaxe) på 2,50 Euro pr. person over 15 år pr. dag. Dette betales og afregnes direkte med hotellet.

Book din kør selv skiferie til Fieberbrunn, Østrig hos Clickski.com!

Læs mereMinimér

Populære hoteller i Fieberbrunn

Sporthotel Fontana, Fieberbrunn

  • ½ pension
  • Ski IN/OUT
  • Swimmingpool
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoriter

Alpine Resort, Fieberbrunn

  • ½ pension
  • Ski IN/OUT
  • Store værelser
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoriter


  • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski