Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Nybegynder på ski

mandag d. 20. april 2015

Det er en velkendt følelse der spreder sig i kroppen. Det bobler i maven over, at I snart skal hele familien afsted på ferie sammen. Er det første gang I skal på skiferie, er der en masse overvejelser I skal tage stilling til. Hvilke transportmuligheder passer din familie bedst? Hvilken destination har både noget til Line på 5 og Mads på 8? Hvordan får I det til den bedste pris? Det er blot nogle af de ting, vi står klar til at hjælpe dig med.

Skal jeg bestille hjemmefra eller vente til jeg kommer frem?

Har du lyst til at komme ned til din destination og finde ud af, at dit foretrukne hotel er fuldt booket og der ikke er plads på skiskolen? Nej vel? Der er nemlig visse fordele ved, at du booker disse ting hjemmefra:

 • Vi hjælper dig med at finde det hotel der passer dig bedst, på din ønskede destination.
 • Det er nemt at booke alt hjemmefra og så ved du, at hotellet står klar til at tage imod din familie.
 • Da vi har et godt samarbejde med alle vores partnere, har vi haft mulighed for at presse prisen helt i bund. Det er derfor en fordel at rejse med Clickski.com.
 • Vi er en del af rejsegarantifonden, hvilket betyder, at du er sikret erstatning, hvis vi skulle gå konkurs. Denne fordel har du ikke, hvis du selv bestiller de forskellige dele til din tur, og du kan derfor risikere, at alle dine penge går tabt.
 • Sammen med os har du altså garanti på kvaliteten af destinationerne, du får det hele til den bedste pris, og du står aldrig alene med de forskellige valg, som kan være altafgørende for din families oplevelse.

Transport

En anden væsentlig overvejelse er, hvilken transport, der passer bedst til dig og din familie.

 • Fly: med et fly er I hurtigt fremme, men hvis I er en hel familie der skal afsted, løber prisen hurtigt op.
 • Bus: I kan også vælge at tage en bus, hvilket dog ikke er lige så fleksibelt, som hvis I kører i jeres egen bil.
 • Bil: Vi anbefaler, at I lader rejsen begynde fra I kører ud af indkørslen og sætter kursen mod jeres destination. Det kan I gøre ved at synge sange eller lege "Gæt hvilket dyr jeg tænker på". Få gode råd til bilturen her.

Hvis du er i tvivl om, hvilken transportmulighed der er bedst til netop din familie, vil vi med glæde overveje de forskellige omstændigheder i fællesskab med dig. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den bedste løsning sammen. 

Sværhedsgrad og størrelse af destination

Der er rigtig mange steder at stå på ski, og det kan virke som en jungle at finde den destination der egner sig bedst til dig og din familie. Vi er her dog for at hjælpe, med at finde destinationen der passe bedst til netop din familie:

 • Hvis din familie er forholdsvis ny i faget anbefaler vi, at tage til en af de mindre destinationer med lettere pister.
 • I har formentlig ikke brug for flere kilometer lange pister, men derimod pister med den rette sværhedsgrad.
 • Har I mindre børn med, er det vigtigt, at området er overskueligt og at jeres børn kan føle sig trygge.
 • Da disse steder ikke har mange forskellige lange og svære pister, er destinationerne oftere lidt billigere, mens de stadig dækker hele din families behov.

 

Vi har her opstillet 3 af vores mest populære destinationer til nybegyndere eller familier med små børn. Prisen er gældende for 2 voksne og 2 børn.

 Ski destinationer                     

Pistekilometer

Skiskole

Familiepris fra kr. 

 Berchtesgaden          

50 Ja 8.800

 Lofer

46 Ja, med dansk instruktør til nybegynder børn 12.400

 Maria Alm

150

 Ja, med dansk instruktør til alle børn

14.000Begynder familien

Vi skal afsted for første gang. Hvad anbefaler I til min familie?

I Berchtesgaden får du virkelig indhold for pengene. Destinationen er op til flere gange blevet tildelt prisen for at være Europas billigste skidestination. Her behøver du ikke at gå på kompromis med oplevelsen, uden at skulle betale det halve kongerige. Der er flere fordele ved at tage til Berchtesgaden, her har vi liste nogle af dem for dig:

 • Da det er en af vores mest populære destinationer, har vi haft mulighed for at indgå en aftale med vores samarbejdspartnere, hvor vi har kunne presse prisen helt i bund. Det vil sige, at din familie er sikret den bedste pris.
 • Dine børn kan tage af sted på snowtubing-banen samt en natur kælkebakke med masser af sjove udfordringer på 3,6 km.
 • For en begynderfamilie er destinationen meget oplagt, da Andreas på 3 og Mille på 6 højst sandsynligt ikke, har behov for meget længere pister end de 10-15 km, som Berchtesgaden byder på.
 • Alle kan føle sig trygge, da Berchtesgaden er opdelt i 5 mindre områder, der alle byder på forskellige udfordringer til hele din familie.

Lige nu har vi et tilbud med all inklusive på et 3-stjernet hotel i 7 dage med 6 dags liftkort og 6 dags skileje for 2 voksne og 2 børn for 8.800 kr. Din familien kan altså komme afsted til denne billige pris, uden I skal gå på kompromis med oplevelsen.

Hvor får jeg hotel, skileje, skiskole og liftkort til en god pris for hele familien? 

Vi kender alle situationen. De travle vintermåneder tager på familiehyggen og inden I får sat Jer ned til aftensmaden, er 5 nye mails bippet ind, og lille Anton vil ikke sætte sig til bords. Han vil have mor og fars opmærksomhed, for som resten af familien, savner han lidt mere tid sammen. I vil gerne give jeres børn nogle fælles minder fra en fantastisk skiferie og oplevelsen af, at suse i det fri ned ad bakkerne. Det skal være et ordentligt hotel og nogle rigtig gode skibakker, men der skal også være råd til, at I kan komme på skiskole, så alle får mest ud af ferien. Til gengæld vil I heller ikke betale spidsen af en jetjager. Hvor kan din familie så lige få alt det henne? Det giver vi dig her 3 eksempler på. 

Berchtesgaden

Berchtesgaden er en af vores mest solgte destinationer og har noget til hele familien. Skiområdet er fordelt på 5 mindre områder, hvilket gør, at hele din familie kan overskue området og alle føler sig trygge. Når I skal ud på pisterne, tager I en bus fra hotellet og ind til en samlet holdeplads, hvor I stiger på den bus der går ud til det valgte skiområde. Skibusserne er naturligvis inkluderet i liftkortet.

Facts om Berchtesgaden:

 • Skiområdet i Berchtesgaden består af 50 km pister i alt.
 • Der er ikke et virvar af ”pisteskilte”, som forvirrer mere end det gavner. Din familie kan let finde rundt og skiftes mellem at samles og vove sig ud på egen hånd.
 • Da der er 5 skiområder, giver det lidt mere transport fra hotellet. Dog giver de 5 områder din familie mulighed for at prøve pister, der passer netop til den enkelte.
 • Liftkortet er gældende til 2 skiområder pr. dag. Man bestemmer selv, hvilket område man vil stå på ski i, hvornår og hvor længe.
 • Fordelen ved Berchtesgaden er, at det er overskueligt for nybegynderfamilien og, at prisniveauet er særdeles attraktivt.
 • Her har hele familien mulighed for at finde hinanden igen og nyde hinandens selskab, uden at I skal se frem til mange overarbejdstimer, når I kommer hjem.

Lofer

Lofer er et lille paradis for nybegynderfamilien. Her bliver børnene betragtet som små guldklumper på pisterne. 

Facts om Lofer:

 • Vi tilbyder dansk skiskole for nybegynderbørn. På grund af antal danske skiinstruktører er den danske skiskole forbeholdt nybegynderbørn.
 • De større børn behøver dog ikke at blive nervøse med en østrigsk skiinstruktør. Undervisningen er tilrettelagt, så det er sjovt, hyggeligt og selvfølgelig foregår det i ”børnehøjde”.
 • Vi oplever yderst sjældent, at børnene har en dårlig oplevelse med udenlandske instruktører, og børn lærer ofte lige så meget ved at observere og afprøve, som ved at få teknikken forklaret.
 • Der vil næsten altid være andre danske børn på holdet på skiskolen.
 • Idet Lofer er et mindre område, der specielt henvender sig til nybegynderfamilier og lettere øvede, vil destinationen ikke give de store udfordringer til den rutinerede familiefar. Lofer er derimod et skiområde på børnenes præmisser.

Maria Alm

Maria Alm er et større skiområde med varieret skiløb, der har noget til alle typer skiløbere. Nybegynderfamilien kan derfor også være med her.

Facts om Maria Alm:

 • Maria Alm byder på 150 km pister i et varieret terræn. Særligt for nybegyndere er den blå piste nr 10 god. Den er blå fra top til bund på det højest beliggende bjerg, Aberg.
 • Skiløb i 1900 m højde
 • Liftkortet er gældende til hele SkiAmade – prøv en dag i Wagrain, Schladming, Bad Gastein, Zauchensee eller et af de mange andre skiområde
 • Der er en rigtig god skiskole, hvor vi kan tilbyde dansk skiskole til alle børn fra 4-12 år
 • Mulighed for at de helt små børn kan hygge sig i børnehaven med indendørs legeland. Mod betaling på stedet.
 • Gode funparks til de lidt større børn og alle andre der skulle få lyst

Der er altså lagt op til skiløb på alle niveauer: nybegyndere, lettere øvede, øvede og rutinerede – børn som voksne.

Hvilken destination passer bedst til min families behov?

Det er ikke altid lige let at gennemskue forskellen på de forskellige destinationer. Her får du et overblik over hvilken destination, der varetager netop din families behov bedst. Vi gør opmærksom på, at priserne er vejledende og afhænger af børnealder samt ønsket rejse uge.

 

Hotelpris

Liftkort

Skileje

Familiepris

Afstand Danmark

Berchtesgaden

7.200

800

800

8.800

1095 km

Lofer

8.600

2.200

1.600

12.400

1076 km

Maria Alm

9.600

2.800

1.600

14.000

1330 km


Destinationen skal være den rette for din familie

ClickSki.com anbefaler alle tre destinationer til vores familier og i særdeleshed til nybegynderfamilier.

Din familie har ikke de samme ønsker og behov, som andre familier. Man kan derfor ikke sige, at en destination er bedre end de andre. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den destination, der passer bedst til medlemmerne i din familie. Det er vigtigt for os, at i som familie kommer til at opleve hygge, samvær og skabe dejlige ferieminder.

 

Book nybegynder skiferien her

Berchtesgaden Berchtesgaden

 • 16 km
 • 30 km
 • 4 km
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1800 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
Familievenligt
Overskueligt
Inkl. 6 dages liftkort og skileje

Berchtesgaden er et rigtig godt valg for børnefamilier, nybegyndere og lettere øvede. Dejlige overskuelige pister og alle skirejser er inkl. 6 dages liftkort og skileje. Liftkortet kan benyttes i 2 områder pr dag, så der er mange muligheder for varieret skiløb.

Lofer Lofer

 • 31 km
 • 12 km
 • 3 km
 • Byens højde: 639 m
 • Højeste skiløb: 1747 m
 • Længste nedkørsel: 9 km
Overskuelig
Tæt på den tyske grænse
God til nybegyndere

Paradis for børn og voksne, beliggende tæt på den tyske grænse så køreturen ikke er så lang . En charmerende alpelandsby hvor skiløbet er i fokus, helt ideel destination til den allerførste skiferie.

Maria Alm Maria Alm

 • 52 km
 • 83 km
 • 15 km
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 1900 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
Børnevenlig
Godt skiområde
God til kør-selv skiferie

Skal man på skiferie er Maria Alm ikke til at komme udenom, det er destinationen for familien, der skal holde ferie sammen og nyde de mange udfordringer Maria alm byder på. Her er skiløb for hele familien.


86 325 325
Skiferie - Clickski