Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 86 325 325

Berchtesgaden skiferie

Se hoteller og priser

Pistefakta
16 km
30 km
4 km
1800 m (Top) 600 m (By)

Den billigste skiferie for hele familien

Skal du have børnene med på skiferie, så er det oplagt at tage på ski i Berchtesgaden. Her er det samlede skiområde på 50 km pister, delt i 5 mindre områder, hvor de mindste trygt kan sendes af sted på egen hånd.

Berchtesgaden ligger i Sydtyskland, ca. 20 km syd for Salzburg i Østrig, men dog så tæt på den østrigske grænse, at når du står på ski - ja så er det faktisk i de østrigske alper.

Området er et perfekt alternativ til de nordiske destinationer, hvor man nemt kan sende de mindste af sted på egen hånd, og samtidig opleve den hyggelige sydtyske mentalitet. Derudover er dette sydtyske område både meget flot og malerisk. Dette er i sandhed begyndelsen til Alperne.

Berchtesgaden er skiferie, som var du i Østrig.

Ny lift i Jenner skiområde, delvis færdig til sæsonen 2018/2019

Til sæsonen 2018/2019 åbner den helt nye lift i Jenner området delvist, en ny flot kabinebane til 10 Personer. Den nye lift bygges i 2 dele, så der nu kommer en mellemstation. Der åbnes fra d. 04.04.18 fra dalen til mellemstationen i 1200 m. højde.
Den sidste del mod toppen, forventes først færdig foråret 2019.
Der er kommet ny sports butik, nye restaurantbygninger og flotte bygninger der gør det nemt at komme til og fra liftområdet.

Destinationsfakta
Byens højde:
600 m
Højeste skiløb:
1800 m
Længste nedkørsel:
6 km
Total pistelængde:
50 km
Langrend:
147 km
Antal lifter:
36
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
7
T-lifter:
22
Liftkap. pr. time:
15000

Skiområdet

Berchtesgaden består af 5 mindre skiområder med i alt 50 km pister.
Hvert område har ca. 10 km pister og henvender sig til familiens forskellige niveauer. Fordelen ved den 5 områder er, at i hver dag har muligheden for at tage ud og udforske noget nyt. I alle skiområderne ligger der hyggelige "Alme", hvor der kan købes frokost og med mulighed for at holde en tiltrængt pause i løbet af dagen.

Obersalzberg/Gutshof

Dette område henvender sig særligt til børnefamilier, nybegyndere og lettere øvede skiløbere. Her findes 3 blå pister og 1 rød pist - området er udstyret med 4 træklifter. Her findes også et nyindrettet børneområde med egen træklift og en snowtubing bane til børnene med dertilhørende lift. Skiløbet finder sted i 1000 m højde.

Hochzwartzeck

Området egner sig godt til de lidt mere erfarne skiløbere og er udstyret med en stolelift og 4 træklifte. Pisterne er hovedsageligt blå og røde og løber gennem naturskønt område ved skoven. Det er også i dette område, at børnene kan finde vej til den 3,6 km lange natur kælkebane, som byder på masser af udfordringer. Det er muligt at leje kælke på destinationen. Skiløbet finder sted i 1300 m højde.

Götschen

Her er der udfordringer for de mere øvede skiløbere, da der i dette område findes både lange og stejle pister. Det er i dette område, at der hvert år i januar afholdes mesterskaber for professionelle kvindelige skiløbere. Ligeledes er det her, at der findes en sort piste. Området er udstyret med en 3 pers. stolelift, 5 træklifte og en øvelift. Skiløbet finder sted i 1400 m højde.

Jenner

Er det største område i Berchtesgaden og kan byde på udfordringer for alle - både de meget rutinerede skiløbere, men også børn og nybegyndere. Pisterne er udfordrende i alle sværhedsgrader, så hele familien kan være med. Området er udstyret med en kabinebane, 2 stolelifte, 2 træklifte samt et transportbånd og en børnetræklift i børneområdet. Ved lifternes hjælp bringes man i 1800 m. højde og det er fra bjergtoppen muligt at nyde en spektakulær udsigt over Berchtesgaden nationalpark. 

Ny lift i Jenner skiområde, delvis færdig til sæsonen 2018/2019

Til sæsonen 2018/2019 åbner den helt nye lift i Jenner området delvist, en ny flot kabinebane til 10 Personer. Den nye lift bygges i 2 dele, så der nu kommer en mellemstation. Der åbnes fra d. 04.04.18 fra dalen til mellemstationen i 1200 m. højde.
Den sidste del mod toppen, forventes først færdig foråret 2019.
Der er kommet ny sports butik, nye restaurantbygninger og flotte bygninger der gør det nemt at komme til og fra liftområdet.

Rossfeld/Zinken

For at komme hertil er det nødvendigt at tage med Rossfeld bussen. Her er tale om et godt familieområde, hvor der også findes en separat snowboard piste og en funpark. Området er yderligere udstyret med 3 træklifte og to øvelifte. Fra bjergtoppen er der en helt fantastisk udsigt over Berchtesgaden og det er ligeledes muligt at se de 20 km. til Salzburg.
Skiløbet finder sted i 1600 m højde.

Aktiviteter

Skal dagen ikke byde på skiløb, så er der mange muligheder for aktiviteter uden for pisterne. I Berchtesgaden ligger et af Europas ældste aktive saltbjerge, Salzbergwerk Berchtesgaden, hvor det er muligt at komme ind og se, hvordan produktionen af salt er foregået. Her er masser af aktiviteter for de små, bl.a. togbane og rutsjebaner.

Ligeledes byder Berchtesgaden på et kæmpe badeland, Die Watzmann Therme, hvor der findes flere bassiner med udfordringer for hele familien. Her er alt fra familiebassin til store rutsjebaner og stort saunaområde med både infrarød kabine, dampbad og koldtvandsbade. Har du bestilt liftkort gennem ClickSki.com kan vi tilbyde 10% rabat på indgangen til vandlandet. Jeres liftkort skal blot fremvises når i ankommer til vandlandet.

I løbet af ugen er det muligt at køre på lyspiste i flere skiområder. Hertil kan der købes en separat billet hos liftkortkontoret i det pågældende skiområde.

Liftkort & Skiskole

Liftkortet til Berchtesgadener Land er gældende i de 5 områder og er et såkaldt dagsliftkort. Dette betyder at liftkortet kan anvendes i op til 2 områder pr. dag. Når man først er blevet registret i et eller to af de 5 område den pågældende dag, så er det her, at liftkortet er gyldigt denne dag. Dog bestemmer man selv, hvor mange gange man vil være i det samme område eller i hvilken rækkefølge man ønsker at besøge områderne. Liftkortet er udstyret med en chip og det er derfor blot nødvendigt at have det på sig i venstre side, for at blive registeret. Hvis det ønskes kan der mod et mindre tillæg bookes liftkort/skileje til 7 dage.

Skiskolen i Berchtesgaden får utrolig meget ros, hvorfor vi hvert år sender rigtig mange nybegyndere på skiskole her. Skiskolen foregår i Oberau ved Rossfeld skiområdet.

Transport i området

Det kan i mange tilfælde, være rart at have sin egen bil til rådighed, for at komme rundt til de 5 skiområder, som ligger ned gennem en lang dal, hvis ikke man ønsker at bruge vigtige skiminutter på transport. Der er gratis parkeringsmuligheder ved alle skiområder.

Det er som udgangspunkt gratis at køre med busserne i områderne, dog kan enkelte busser være betalingsbusser. Busserne kører hele dagen i pisternes åbningstid. Busserne fungerer sådan, at man tager en bus fra hotellet og ind til en fælles holdeplads, hvorfra man vil skulle skifte bus alt efter hvilket skiområde man ønsker at komme ud til. Mange af busserne er lokalbusser og må ikke betragtes som "almindelig" skibusser, da de kan have en del stoppesteder inden de når til liften. Der kan ligeledes forekomme ventetider ved busskifte.

Turistskat

Vi gør opmærksom på, at der i Berchtesgaden skal betales turistskat på 2,30 Euro pr. døgn som voksen og 1,10 Euro pr. døgn for børn fra 6 - 16 år. Dette betales og afregnes direkte på hotellet. 

Tips til kør selv skiferien

Find tips og gode råd til til kør selv skiferien til Tyskland, Berchtesgaden med Clickski.com

Læs mereMinimér

Populære hoteller i Berchtesgaden

Der er ingen populære hoteller  • Filtre:
Få rutevejledning
86 325 325
Skiferie - Clickski